Melkein Full Monty

Melkein Full Monty. Tuokio-klubi -kiertue huipentui loppuunmyydyssä salissa Manillassa, tietenkin Turussa. Liikemiehet vasemmalta: Esko Järvelä, Jukka Perko, Felix Zenger, Oskari Mänttäri, Jouko Kyhälä

Melkein Full Monty

Uusi kokoonpano Liikemiehet rohkaisee kaikkia nolaamaan itsensä!

No, ei itsensä nolaaminen mikään tavoite ole näillekään herroille, mutta nolaamista ei kannata pelätä silloin, kun on mahdollista kokeilla jotain aivan uutta. Se nyt vaan on hauskaa esim. leikkiä lavalla leipätyönä olevan soittamisen ohella ja tanssia Hanna Brotheruksen tekemää koreografiaa, vaikka tanssiminen ei harrastuksiin saati ammattiin olisi kuulunutkaan. Sitäpaitsi musiikin tasosta ei tingitä, kun joukko maan kärkimuusikoita yhdistää voimansa eri musiikkityylien ilotulitukseen!

Minttu Mustakallio Huomenta Suomen haastattelussa

Katso haastattelu klikkaamalla kuvaa (video avautuu uuteen ikkunaan):

Lukuharjoitukset

Timo Lassy ja Minttu Mustakallio tuOKio-klubin harjoituksissa ennen koko bändin liittymistä mukaan.

Timo Lassy Band & Minttu Mustakallio yhdessä kiertueelle!

Nyt se on julkista, Timo Lassy Band ja Minttu Mustakallio lähtevät syyskuussa ensimmäiselle yhteiselle kiertueelle. Ohjelmasta tekee erityisen myös esityskonsepti, jonka tekstit on tilattu OK-opintokeskuksen jäsenyhdistyksiltä sekä eduskuntapuolueilta. Miten svengaavat erilaiset näkemykset siitä, mitä on elämänlaatu? Elämme jännittäviä aikoja.

Aamulehden osuva arvio päättyneestä kiertueesta

...vaikka kohderyhmämme on toki laajempi kuin lehden mainitsema nuoriso.

Klikkaa kuvaa avataksesi se täysikokoisena

Klikkaa kuvaa avataksesi se täysikokoisena (aukeaa uuteen välilehteen)

Elämyksiä Valve-salissa

Mahtavaa musiikkia, valoa, väriä ja tunnelmaa; niistä oli hienot elämykset tehty myös Valve-salissa Oulussa tuOKio-klubi -kiertueella Ville Leinosen ja Mopon kanssa.

Syksyn 2014 tuOKio-klubin ohjelma on julkistettu teemana vaikuttaminen ja lähidemokratia.

Tänä vuonna uuden huikean musiikin valmistavat ja esittävät yhdessä Ville Leinonen ja punkjazzyhtye Mopo. Esitysajat ja paikat näkyvät oikealla ja lisätietoa esityksestä kannattaa lukea tämän sivun valikoita klikkaamalla.

tuOKio-klubi kiittää kaikkia osallistujia

Yleisön innostus näkyi lavallekin, tekijöillä oli kivaa, järjestelyt toimivat. Näihin tunnelmiin on hienoa päättää tämän vuoden kiertue. Ensi vuonna lähdetään liikkeelle uusilla tekijöillä ja ohjelmistolla.

Apollo Live Club 21.9.2013: Oskari Mänttäri & Kuuma lumi. Kuva: Risto Vuorimies.

kuva: Risto Vuorimies

Julkaise syötteitä